STICHTING CADENZAPLEIN

WS logo HR.jpg

Feel Good Saturday 

Proeven & Genieten

Tussen 14.00 - 21.00 is het Cadenzaplein omgetoverd tot een heerlijk paradijs waarbij jij lekker op een terrasje kunt plaats nemen en de kids lekker los kunt laten. Een echte Feel Good Saturday voor jong én oud! 

Zo kunnen de kids worden omgetoverd tot mooie prinsessen en ware superhelden met schmink en glittertattoo's. Ook zet Kleurtjes van Jade mooie veertjes in het haar. Daarnaast staat er een XXL Jenga toren op het Cadenzaplein. Probeer de steentjes uit de toren te schuiven zónder dat de XXL toren omvalt. Durf jij de uitdaging aan?

Ook aan de creativelingen is gedacht, want bij LeRouge kun jij vandaag glazen lampionnetjes versieren. En kom langs met je trouwe viervoeter, want door het Dierenparadijs worden vandaag de penningen gegraveerd. 

Het terras zit vast heerlijk, maar de korte bootcamp-sessie van SPARK mag je niet overslaan. Om 3,4,7 en om 8 uur start SPARK met een leuk parcours! (tijden onder voorbehoud van aanmeldingen). 

Voor de allerkleinsten kan er ook lekker gesprongen worden op het springkussen!

Voor een natje en een droogje kun je natuurlijk terecht bij alle restaurants rondom het Cadenzaplein, maar ook Geusz is er met zijn beste Zoetermeerse biertjes en kun je een glaasje sangria halen bij de Sangriabar van La Cubanita. 

Én wat je echt niet mag missen, is de allereerste Hippy Market in Zoetermeer. Bezoek de leuke kraampjes, met sieraden, kleding en allemaal mooie spulletjes in Ibiza style. 

Gedurende de hele Feel Good Saturday draait de DJ natuurlijk zijn fijnste tunes. 

Het festival is gratis toegankelijk, voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd:

Schminken: 3 euro per kind

Glittertattoo's: 4 euro per tattoo

Veertje in het haar: 4 euro per veertje

Lampion versieren: 3 euro per lampion